De la începuturile sale umile, AGROMAX a evoluat într-o marcă recunoscută la nivel național și internațional, oferind mașini agricole cu cel mai bun raport calitate-preț și având drept scop satisfacerea necesităților agriculturii în viitor. Tractoarele AGROMAX sunt bine dotate pentru a satisface fermierii începători și proprietarii de terenuri mari, precum și companiile de construcții municipale și rutiere, și cuprind o gamă de modele cu o putere de la 25CP pînă la 200CP unde sunt folosite cele mai avansate tehnologii pentru a satisface cerințele tuturor clienților.

Astfel modul în care sunt dezvoltate și construite tractoarele, oferă o mare oportunitate pentru alegerea utilajului dorit. Cu un număr tot mai mare de clienți satisfăcuți, tractoarele AGROMAX au stabilit standardul și au devenit unul din liderii industriei pentru furnizarea cu succes a produselor cu valoare adăugată în sectorul agricol.

Care sunt avantajele procurării unui tractor AGROMAX?

Tractoarele AGROMAX sunt alese de cei care sunt interesați de calitate și fiabilitate maximă la cel mai mic preț. Toate modelele corespund celor mai înalte standarde din Europa și au următoarele avantaje semnificative:

Versatilitate. Fiecare tractor poate fi echipat cu orice utilaj pentru lucrări agricole, este potrivit pentru transportul cu remorcă, curățarea drumurilor și alte utilizări. Fiind o tehnică fiabilă pentru rezolvarea oricărei probleme și necesități. Asamblarea de înaltă calitate este confirmată de o garanție îndelungată de la producător, deoarece toate tractoarele sunt asamblate pe linii automate și sunt supuse unui control constant al calității, defecțiunile de fabricație sunt practic eliminate. Servicii și sprijin pentru clienți, consultanță în alegerea mașinilor agricole.

  • Cel mai bun raport calitate-preț
  • Serviciu de vânzări excepțional
  • Aprobare rapidă de finanțare
  • Acoperire națională

Compania noastră este distribuitor exclusiv a tractoarelor AGROMAX produse în China de către Deutz-Fahr Machinery Co., parte a unuia din cei mai mari producători mondiali de tractoare, motoare, utilaje și mașini agricole SDF Group.

Noi oferim fermierilor servicii complete de vânzare a utilajelor și mașinilor agricole, deservirea și suportul tehnic în timpul garanției și post garanție.

Faceți următoarea achiziție de la AGROMAX pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună calitate pentru banii oferiti.